Konkurenčne prednosti BTC Logistični center

BTC Logistični center se ponaša s polstoletno tradicijo v logistični dejavnosti in z dolgoletnimi poslovnimi partnerji.

BTC Logistični center v Ljubljani leži na izvrstni lokaciji, saj se nahaja ob glavnem železniško transportnem in kontejnerskem terminalu, zaobide pa jo tudi ljubljanska obvoznica, ki omogoča neposreden dostop cestnim prevoznikom.

Ljubljana
Ljubljana

BTC Logistični center v Novem mestu se nahaja v Češči vasi, ob zahodni obvoznici mesta in neposredno ob železniški progi, ki povezuje Novo mesto s Stražo. Dobre prometne povezave omogočajo hiter dostop do avtoceste iz smeri Ljubljane in Zagreba, preko regionalnih cest smeri Metlike in Karlovca, ter Kočevja. V bližini deluje športno letališče Prečna. Najpomembnejša prednost je neposredna bližina velikih slovenskih gospodarskih družb, kot so: Revoz, Krka, Adria mobil, ki zahtevajo točnost dobave materiala po sistemu JIT.

Češča vas
Češča vas

Individualno obravnava vsakega poslovnega partnerja in skupaj išče najboljše poslovne rešitve. Že vrsto let sodeluje z zahtevnimi partnerji in se prilagaja njihovemu načinu poslovanja, pri tem pa uporablja in sledi tehnološkim trendom na področju e-poslovanja (računalniška povezava po meri stranke, možna povezava s kupci in dobavitelji doma in v tujini). Računalniško podprto poslovanje razvijajo skupaj z našimi poslovnimi partnerji.

Poslovnim parterjem zagotavljajo sledljivost blaga, kateri lahko v vsakem trenutku izve, kje se nahaja njeno blago.

V letu 2004 pa smo svojo paleto storitev popestrili še z zmogljivosti za shranjevanje in manipuliranje zmrznjenega blaga. Pri poslovanju in ravnanju z blagom upoštevamo zahtevane evropske standarde in direktive. BTC ima že od leta 1998 certifikat standarda ISO 9001.

V družbi BTC d.d., PE Logistični center smo oktobra 2003 z uvedbo HACCP sistema vzpostavili nadzor nad kakovostjo živil med skladiščenjem, manipulacijo in prevozom od skladišč do naročnika.

Veterinarska uprava Republike Slovenije je dne, 20. 3. 2006 družbi BTC d.d. Ljubljana, PE Logistični center dodelila tako imenovani ovalni žig (št. odobritve H-797), s katerim izpolnjujemo vse predpisane higiensko-tehnične pogoje za dejavnost skladiščenja zamrznjenih predpakiranih in embaliranih živil živalskega izvora za oddajo živil na trg.

Pridobitev ovalnega žiga pomeni formalno potrditev, da ima nosilec dejavnosti BTC d.d. Ljubljana, PE Logistični center vpeljan sistem zagotavljanja varnosti živil na podlagi sistema HACCP in da je zagotovljena sledljivost blaga skozi celoten proces. S tem potrošniku zagotavljamo najvišjo stopnjo varnosti proizvodov.

Zveza ZŠAM Slovenije - stanovska organizacija poklicnih voznikov

Vodno mesto Atlantis v BTC-CITY Ljubljana omogoča obilo vodnih užitkov od adrenalinskih dogodkov v Svetu doživetij do sproščujočih obiskov savn in Termalnega templja.

Interaktivni vodnik po BTC-CITY Ljubljana ponuja celovite informacije o ponudbi in lokacijah posameznih trgovin. Nekateri izdelki iz bogate ponudbe so na voljo tudi v spletni trgovini.

Korporativna predstavitev družbe BTC z opisom dejavnosti, ter informacijami za poslovne partnerje in novinarje

Logistični center BTC | Letališka 16, 1000 Ljubljana | Telefon: (01) 585 11 90 | Faks: (01) 585 10 07 | Email: logisticni.center@btc.si