Vaillant d.o.o.

Telefon: 01/ 280 93 40
Fax: 01/ 280 93 44

E-mail: info@vaillant.si
www: http://www.vaillant.si

Nemško podjetje Vaillant je vodilno podjetje na področju ogrevalne tehnike v Evropi. Podjetje s 135 letno tradicijo kakovosti, zanesljivosti in z razvejanim sistemom servisnih mrež  je edini proizvajalec v Evropi, ki nudi kompleten program za udobje v stanovanju in pripravo sanitarne tople vode.

Ponuja vam raznovrstno ponudbo za vse vire ogrevanja: plin, olje, elektrika, drv ter vse obnovljive vire solarni sistemi in toplotne črpalke, v prihodnosti vam bodo na voljo tudi inovativne naprave z novimi viri ogrevanja.

Na področju ogrevanja na plin ter priprave sanitarne vode vam nudimo tako klasične kot kondenzacijske naprave, z možnostjo montaže steno ali prostostoječe. Ponujamo vam celotno paleto toplotnih črpalk za izrabo vseh vrst virov ogrevanja voda, zemlja in zrak, potrjene kakovosti s strani neodvisne nemške organizacije Stiftung Warentest. Vaillantov solarni sistem auroTHERM, vsebuje ploščate ali vakuumske kolektorje ter vse vrste vsebnikov in zalogovnikov, tako za pripravo sanitarne vode kot podporo ogrevanju.

Več informacij o ponudbi na www.vaillant.si

Zveza ZŠAM Slovenije - stanovska organizacija poklicnih voznikov

Vodno mesto Atlantis v BTC-CITY Ljubljana omogoča obilo vodnih užitkov od adrenalinskih dogodkov v Svetu doživetij do sproščujočih obiskov savn in Termalnega templja.

Interaktivni vodnik po BTC-CITY Ljubljana ponuja celovite informacije o ponudbi in lokacijah posameznih trgovin. Nekateri izdelki iz bogate ponudbe so na voljo tudi v spletni trgovini.

Korporativna predstavitev družbe BTC z opisom dejavnosti, ter informacijami za poslovne partnerje in novinarje

Logistični center BTC | Letališka 16, 1000 Ljubljana | Telefon: (01) 585 11 90 | Faks: (01) 585 10 07 | Email: logisticni.center@btc.si