Proevent družba za opravljanje storitev, d. o. o.

Telefon: 01/ 300 32 22
Fax: 01/ 300 32 07

E-mail: info@proevent.si
www: http://www.proevent.si

Podjetje Proevent d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1994. V skoraj 20 letih delovanja je podjetje zraslo iz vodilnega podjetja v postavljanju sejemskih konstrukcij in izposoje opreme za dogodke v Sloveniji in tujini v družbo z dolgoročno in celovito sejemsko vizijo – od ideje do izvedbe. Svojo prvotno dejavnost smo tako leta 2006 razširili tudi na organizacijo lastnih dogodkov, ki so do današnjega dne postale izjemno prepoznavne znamke z visoko kakovostnim značajem.

Osnovne dejavnosti družbe so:

  • Sejemski inženiring: postavitev razstavnih prostorov in konstrukcij na sejemskih, izobraževalno-sejemskih, kongresnih, družabnih in drugih prireditvah doma in v tujini ter zagotavljanje popolne tehnične podpore;
  • Izposoja opreme za dogodke: izposoja opreme za sejme, kongrese, konference, koncerte, prireditve, seminarje, posvete, razna tekmovanja, novoletne zabave in druga družabna srečanja.
  • Organizacija prireditev in dogodkov: organizacija lastnih prireditev, snovanje, svetovanje, priprava in izvedba javnih prireditev in dogodkov za zaključene skupine po naročilu vseh vrst.

Podjetje zaposluje 25 ljudi, stalnih in začasnih partnerjev, ki so vsi strokovnjaki z različnih področij (rediteljsko-požarna straža, tehnični sektor, organizacija prireditev, sejemski inženiring, marketing in odnosi z javnostmi). Družba deluje po standardih kakovosti tako s področja materialov sejemskih konstrukcij, kot tudi v snovanju in pripravi različnih dogodkov.

Zveza ZŠAM Slovenije - stanovska organizacija poklicnih voznikov

Vodno mesto Atlantis v BTC-CITY Ljubljana omogoča obilo vodnih užitkov od adrenalinskih dogodkov v Svetu doživetij do sproščujočih obiskov savn in Termalnega templja.

Interaktivni vodnik po BTC-CITY Ljubljana ponuja celovite informacije o ponudbi in lokacijah posameznih trgovin. Nekateri izdelki iz bogate ponudbe so na voljo tudi v spletni trgovini.

Korporativna predstavitev družbe BTC z opisom dejavnosti, ter informacijami za poslovne partnerje in novinarje

Logistični center BTC | Letališka 16, 1000 Ljubljana | Telefon: (01) 585 11 90 | Faks: (01) 585 10 07 | Email: logisticni.center@btc.si