Jungheinrich d.o.o.

Telefon: 01/ 561 04 80
Fax: 01/ 562 17 79

E-mail: info@jungheinrich.si
www: http://www.jungheinrich.si

Koncern Jungheinrich AG je eden izmed štirih vodilnih svetovnih ponudnikov na področju viličarjev ter paletnih vozičkov, skladiščne tehnologije in tehnologije pretoka blaga. Na področju skladiščne tehnologije je podjetje Jungheinrich vodilno v Evropi, saj že od leta 1953 dalje ponuja vse izdelke in storitve povezane z viličarji.

Povečan obseg blaga in bliskovit razvoj na področju računalniške tehnologije sta močno spremenila notranjo logistiko v podjetjih.

Posledica je, da po meri narejene "celovite rešitve" poleg klasične ponudbe proizvodov pridobivajo vedno večji pomen.

Jungheinrich, vodilni na področju skladiščne tehnologije, ponuja ustrezne rešitve.

  • Z obsežnim proizvodnim programom viličarjev, vozičkov, regalnih sistemov in storitev skrbi za celoten pretok materiala znotraj podjetja.
  • Z lastnimi prodajnimi in servisnimi centri v 31 državah po vsem svetu.  Od Norveške do Španije, od ZDA preko Rusije pa vse do Kitajske. Z velikim številom predstavništev, kot na primer v Avstraliji, Južni Afriki in Indiji.
  • Jungheinrich ima v Nemčiji tri tovarne in sicer v kraju Norderstedtu v bližini Hamburga, v Moosburgu v bližini Münchna in v mestu Lüneburg. Na Kitajskem pa ima tovarno za montažo v mestu Qingpu.
  • Obseg storitev podjetja se še naprej dopolnjuje in širi.  Jungheinrich se je razvil iz proizvajalca viličarjev in vozičkov v ponudnika celovitih logističnih storitev z lastno proizvodnjo. Tako danes samo v Evropi skrbi preko 600 strokovnih prodajalcev in približno 3000 mobilnih servisnih tehnikov za strokovno svetovanje in obsežen servis.

Na kratko povedano - pri vseh vprašanjih notranjega pretoka materiala je Jungheinrich vaš zanesljiv partner.

Zveza ZŠAM Slovenije - stanovska organizacija poklicnih voznikov

Vodno mesto Atlantis v BTC-CITY Ljubljana omogoča obilo vodnih užitkov od adrenalinskih dogodkov v Svetu doživetij do sproščujočih obiskov savn in Termalnega templja.

Interaktivni vodnik po BTC-CITY Ljubljana ponuja celovite informacije o ponudbi in lokacijah posameznih trgovin. Nekateri izdelki iz bogate ponudbe so na voljo tudi v spletni trgovini.

Korporativna predstavitev družbe BTC z opisom dejavnosti, ter informacijami za poslovne partnerje in novinarje

Logistični center BTC | Letališka 16, 1000 Ljubljana | Telefon: (01) 585 11 90 | Faks: (01) 585 10 07 | Email: logisticni.center@btc.si