Poslovni klub Logistični center

V okviru Logističnega centra BTC smo oblikovali Poslovni klub LC, s katerim želimo sodelovanje s poslovnimi partnerji še nadgradili. Namen Poslovnega kluba LC je združiti poslovne partnerje Logističnega centra s katerimi na področju skupne promocije in trženja še nismo sodelovali ter skupno nastopiti na območju BTC City.

Partnerji Poslovnega kluba LC lahko koristijo možnosti mreženja in sinergije z ostalimi partnerji ter imajo pri tem dodatno možnost izpostavljenosti in promocije njih in njihovih blagovnih znamk na območju BTC City, ki ga letno obišče več kot 21 milijonov obiskovalcev.

Vključeni partnerji v Poslovni klub in njihova ponudba:

Zveza ZŠAM Slovenije - stanovska organizacija poklicnih voznikov

Vodno mesto Atlantis v BTC-CITY Ljubljana omogoča obilo vodnih užitkov od adrenalinskih dogodkov v Svetu doživetij do sproščujočih obiskov savn in Termalnega templja.

Interaktivni vodnik po BTC-CITY Ljubljana ponuja celovite informacije o ponudbi in lokacijah posameznih trgovin. Nekateri izdelki iz bogate ponudbe so na voljo tudi v spletni trgovini.

Korporativna predstavitev družbe BTC z opisom dejavnosti, ter informacijami za poslovne partnerje in novinarje

Logistični center BTC | Letališka 16, 1000 Ljubljana | Telefon: (01) 585 11 90 | Faks: (01) 585 10 07 | Email: logisticni.center@btc.si