Extranet za partnerje

Prednosti, navodila

Extranet je zasebno omrežje, ki uporablja internetne protokole in javni telekomunikacijski sistem za zagotovitev varne izmenjave (poslovnih) podatkov in informacij.

Extranet je internetna storitev, ki omogoča pregled vsebin, namenjenih našim poslovnim partnerjem. BTC d.d., PE Logistični center ponuja pregled vašega skladiščnega poslovanja: vnos naročil, potrditev naročil, vnos prevzemov, potrditev prevzemov, pregled zalog v vašem skladišču. Storitev lahko opravite vse dni v tednu, 24ur na dan. Na spletni strani http://www.logisticni-center.si vpišete uporabniško ime in geslo za dostop, ki ste jo dobili po predhodnem dogovoru z nami. Pregled poslovanja, zalog in elektronski prenos podatkov je tako hiter, enostaven in natančen, kar je velika konkurenčna prednost.

Zveza ZŠAM Slovenije - stanovska organizacija poklicnih voznikov

Vodno mesto Atlantis v BTC-CITY Ljubljana omogoča obilo vodnih užitkov od adrenalinskih dogodkov v Svetu doživetij do sproščujočih obiskov savn in Termalnega templja.

Interaktivni vodnik po BTC-CITY Ljubljana ponuja celovite informacije o ponudbi in lokacijah posameznih trgovin. Nekateri izdelki iz bogate ponudbe so na voljo tudi v spletni trgovini.

Korporativna predstavitev družbe BTC z opisom dejavnosti, ter informacijami za poslovne partnerje in novinarje

Logistični center BTC | Letališka 16, 1000 Ljubljana | Telefon: (01) 585 11 90 | Faks: (01) 585 10 07 | Email: logisticni.center@btc.si