Konferenčne dvorane

V Logističnem centru BTC je »zrasla« nova konferenčna dvorana. Ideja se je rodila na podlagi potreb po dodatnem prostoru, namenjenemu izvajanju konferenc, seminarjev, kolegijev, predstavitev , posvetov in podobnih aktivnosti. Poleg nove, prostorne, svetle in moderno opremljene dvorane se lahko okrepčate v Bistroju Zala, ki poleg gostinske storitve nudi tudi dobra in okusna kosila in malice.

Konferenčne dvorane

Kje se nahajamo? Kongresna dvorana leži na Letališki 16, izredni lokaciji v Ljubljani. Iz središča mesta je oddaljena le 3 km in hkrati hitro dostopna od ljubljanske obvoznice in avtocestne povezave (1 km). To vam zagotavlja hitro povezavo z vseh strani Slovenije.

Privlačna lokacija, predvsem pa bližina velikega nakupovalnega centra BTC City vas bo gotovo navdušila, hkrati pa smo prepričani, da vas moderno opremljena dvorana s kar dvema  platnoma, projektorji, računalnikom, internetom, zagotovo ne bo razočarala.

Dvorana sprejme 120 oseb, po potrebi se lahko prepolovi in hkrati sprejme dve skupini po 50 ljudi. Je klimatizirana in ima možnost snemanja predavatelja s kamero ali zvočnega zapisa v mp-3 formatu. Po končanem predavanju vsakemu obiskovalcu nudimo DVD/ CD z vsebino predavanja. Četudi vam kakšna stvar za hip uide, ne skrbite, saj vas DVD/ CD zagotovo ne bo razočaral (po dogovoru).

Posebna ugodnost: Za obiskovalce naše kongresne dvorane smo pripravili 2- urne, 4- urne in celodnevne vstopnice s 30% popustom za atraktivno Vodno mesto Atlantis!
Popusti se ne seštevajo.

Prometni center
Letališka 16
1533 Ljubljana
Tel: 01/585 12 84, 585 11 88
Faks: 01/585 10 07
E-naslov: prometni.center@btc.si
Spletna stran: www.logisticni-center.si

Konferenčna dvorana

Zveza ZŠAM Slovenije - stanovska organizacija poklicnih voznikov

Vodno mesto Atlantis v BTC-CITY Ljubljana omogoča obilo vodnih užitkov od adrenalinskih dogodkov v Svetu doživetij do sproščujočih obiskov savn in Termalnega templja.

Interaktivni vodnik po BTC-CITY Ljubljana ponuja celovite informacije o ponudbi in lokacijah posameznih trgovin. Nekateri izdelki iz bogate ponudbe so na voljo tudi v spletni trgovini.

Korporativna predstavitev družbe BTC z opisom dejavnosti, ter informacijami za poslovne partnerje in novinarje

Logistični center BTC | Letališka 16, 1000 Ljubljana | Telefon: (01) 585 11 90 | Faks: (01) 585 10 07 | Email: logisticni.center@btc.si